21.6 C
Lloret de Mar

Aturem la C-32 celebra que el TSJC hagi admès a tràmit el seu recurs

La Plataforma interpreta l’admissió a tràmit per part del TSJC com “un primer pas en el camí per aturar definitivament l’arribada de l’autopista a Lloret de Mar".

Imatge d'arxiu d'Aturem la C-32 davant dels jutjats
Imatge d'arxiu d'Aturem la C-32 davant dels jutjats

Darreres Notícies

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha admès a tràmit el recurs presentat per la plataforma Aturem la C-32 en contra del projecte per fer arribar l’autopista fins a Lloret de Mar, així com la petició de suspensió cautelar.

L’alt tribunal dóna un termini de 10 dies a la Generalitat per presentar al•legacions, i 9 dies als ajuntaments de Blanes, Lloret de Mar i Tordera per presentar-se com a part afectada.

Davant d’aquest resolució judicial, la plataforma Aturem la C-32 mostra la seva alegria i entén que el TSJC “ha acceptat” els seus arguments contraris al projecte. Un dels portaveus, el lloretenc Jordi Palaudelmàs, recorda que han presentat el recurs a la prolongació de l’autopista, entre altres coses, perquè “compta amb un estudi d’impacte ambiental caducat”. 

La Plataforma interpreta l’admissió a tràmit per part del TSJC com “un primer pas en el camí per aturar definitivament l’arribada de l’autopista” que, segons diu literalment, “especula amb el territori i destrueix els darrers boscos de La Selva Marítima”.

Aturem la C-32 va més enllà i considera que els ajuntaments de Blanes i Lloret tenen “una nova oportunitat per defensar el no al projecte i donar veu a la consulta popular feta l’any passat”.

L’admissió a tràmit del recurs presentat per la plataforma s’ha conegut aquest dimarts. Els ajuntaments de Lloret i Blanes han dit que, quan rebin la documentació del TSJC, l’estudiaran i decidiran si es presenten o no com a part afectada.

spot_img

El + Vist