Divendres, 22 gener 2021
11 C
Lloret de Mar
Rei Carnestoltes 2014

Avui arriba el Rei Carnestoltes, de la mà de la colla La Mainada

S’ha previst a les set de la tarda, amb la col•laboració habitual del Xino-Xano.

Rei Carnestoltes 2014

Darreres Notícies

Avui hi ha jornada de donació de sang al Teatre

La campanya ha començat aquest dijous al centre cívic del Rieral, on es van recollir 50 donacions, set de les quals per primer cop, i 3 oferiments (donacions que per una raó o altre no es poden efectuar), a més d'una referència de donació de medul·la òssia.

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

Ja tenim aquí el Carnaval. Tot i que ahir es va celebrar el Dijous Gras, un dels moments més esperats arriba aquest vespre. És l’arribada del Carnestoltes, que aquest any anirà a càrrec de la colla La Mainada. S’ha previst a les set de la tarda, amb la col•laboració habitual del Xino-Xano. Abans, però, durant tot el dia es du a terme el concurs de disfresses al lloc de treball.

La regidora de Festes, Idoia Saracíbar, destaca que un dels aspectes més macos del Carnaval és que aplega persones de totes les edats.

Aquest any, ja n’hem parlat en altres ocasions, cal destacar que una de les colles que desfilaran a la rua del cap de setmana recapta diners per a la investigació de l’AME, l’atrofia muscular espinal. L’organitzen familiars i amics de l’Aran i han aconseguit aplegar gairebé 400 persones. Precisament, la colla Carnestoltes, la Mainada, també farà un donatiu per a la investigació de l’AME. L’entitat aportarà els 380 euros que atorga l’Ajuntament de subvenció.

D’altra banda, la regidora també ha destacat el taller d’escultures capil•lars, que tindrà lloc a la plaça de la Vila demà al matí.

A més a més, com cada any hi haurà el concurs de disfresses al carrer i la desfilada de demà a la tarda i diumenge al matí, el ball de les dones dissabte a la nit, el ball i entrega de premis diumenge i, de cara a dimecres que ve, l’enterrament de la sardina, que tornarà a comptar amb la col•laboració del Xino-Xano.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".