14.9 C
Lloret de Mar
Presentació de la campanya

Bones crítiques de la campanya ‘Viu Lloret’, a València

Presentació de la campanya

Darreres Notícies

La Comunitat Valenciana ha felicitat Lloret per la campanya Viu Lloret, que la destinació ha presentat aquesta setmana en una jornada tècnica sobre xarxes socials.

La jornada, celebrada ahir dijous, tenia com a convidats representants de diferents municipis que exposaven les seves experiències en reputació on line, generació de continguts a la xarxa i gestió de les xarxes socials.

El gerent de Lloret Turisme, Maurici Carbó, assegura que la campanya lloretenca, que mostra com persones que havien parlat malament de Lloret canvien d’opinió, va rebre molt bones crítiques.

Maurici Carbó ha deixat clar que l’objectiu no era presentar la campanya al públic valencià, sinó que es tractava d’una jornada tècnica amb un públic especialitzat. En aquest sentit, Lloret Turisme també va agafar moltes idees provinents d’altres destinacions.

La campanya Viu Lloret, finançada amb els diners recaptats amb la taxa turística, es va difondre al llarg de tot el mes de maig a través de les xarxes socials, però sobretot en diaris, canals de televisió i al transport públic de Barcelona.

spot_img

El + Vist