20.1 C
Lloret de Mar
Gustavo Buesa

Buesa declara avui davant del jutge Ruz pel cas Pujol Ferrusola

Gustavo Buesa declararà avui com a imputat pel cas Pujol. Al diari El Punt Avui, hi llegim que l’empresari lloretenc, propietari de GBI Serveis, és un dels onze imputats que avui seran interrogats dins la causa de blanqueig de capitals i cobraments de comissions en el marc de les diligències que se segueixen contra Jordi […]

Gustavo Buesa

Darreres Notícies

Gustavo Buesa declararà avui com a imputat pel cas Pujol. Al diari El Punt Avui, hi llegim que l’empresari lloretenc, propietari de GBI Serveis, és un dels onze imputats que avui seran interrogats dins la causa de blanqueig de capitals i cobraments de comissions en el marc de les diligències que se segueixen contra Jordi Pujol Ferrusola. També ha de comparèixer com a imputat Josep Mayola, un altre empresari gironí del sector de la recuperació de residus que opera a la província de Girona i que ha coincidit en diferents empreses amb Buesa. Tots dos estan representats per l’advocat Carles Monguilod.

De cara a demà i demà passat, el jutge Pablo Ruz té citades 37 persones perquè siguin interrogades com a testimonis. En la interlocutòria que va dictar el 22 d’octubre, a part de les citacions, va ordenar el bloqueig dels comptes de Pujol Ferrusola.

D’altra banda, el rotatiu afegeix que Buesa també apareix en la causa de l’Operació Clotilde, com a sospitós de rebre tractes de favor de l’exalcalde Xavier Crespo. I recorda que el fiscal va interrogar Crespo sobre l’adjudicació precipitada del servei de la recollida d’escombraries a l’empresa GBI Serveis. Una aprovació que es va fer en un ple extraordinari el 13 d’abril del 2011, un mes abans de les eleccions municipals, per 80 milions d’euros i per una durada de deu anys.

spot_img

El + Vist