10.7 C
Lloret de Mar

‘Cosas que se olvidan fácilmente’, un espectacle fotogràfic que es pot veure a l’Arxiu Municipal

En total, s'han programat deu sessions, des d'avui fins diumenge, tot i que només queden places per a diumenge.

Cosas que se olvidan fácilmente
Cosas que se olvidan fácilmente

Darreres Notícies

Últimes entrades per gaudir de l’obra Cosas que se olvidan fácilmente, que acull a partir d’avui i fins diumenge l’Arxiu Municipal de Lloret. És un espectacle fotogràfic, per a grups de cinc persones, que transforma els records i, de la mateixa manera que ho fa la ment, n’inventa de nous.

servicios profesionales jimenez

Ha estat creat per Xavier Bobés, que també fa d’intèrpret, després de comprovar que començava a tenir problemes de memòria. El fil conductor de la sessió és un repàs a la història de la segona meitat del segle XX a Espanya.

En total, s’han programat deu sessions. Avui, n’hi haurà dues: a les 6 de la tarda i a les 9 de la nit. Demà i dissabte, n’hi haurà tres: a les 11 del matí, a les 5 de la tarda i a les 8 del vespre. L’última jornada serà la de diumenge, amb dos passis: a les 10 del matí i a la 1 del migdia.

Es faran a l’Arxiu Municipal de Lloret. La durada de l’espectacle és d’uns 90 minuts, es recomana a majors de 18 anys, en grups reduïts de cinc persones. Només queden entrades per les sessions del diumenge. El preu dels bitllets anticipats és de 12 euros, i de 14 a taquilla.

spot_img

El + Vist