15.1 C
Lloret de Mar

Diferents opinions sobre la comissió d’investigació de la piscina

La comissió d’investigació de la piscina es va tornar a reunir divendres passat, aquest cop amb la compareixença d’una tècnica municipal i de l’exregidor d’Esports Joaquim Teixidor. A més, els grups van rebre, per escrit, les respostes del secretari i de l’interventor municipals a les preguntes que cada grup havia formulat. Les valoracions de la […]

Piscina
Piscina

Darreres Notícies

La comissió d’investigació de la piscina es va tornar a reunir divendres passat, aquest cop amb la compareixença d’una tècnica municipal i de l’exregidor d’Esports Joaquim Teixidor. A més, els grups van rebre, per escrit, les respostes del secretari i de l’interventor municipals a les preguntes que cada grup havia formulat. Les valoracions de la trobada són variades.

El portaveu d‘ERC, Jordi Orobitg, considera que hi ha portaveus que tenen una idea preestablerta i que per moltes reunions que se celebrin no canviaran el seu punt de vista.

Una opinió que comparteix el portaveu d’ICV – EUiA, Javier Rodríguez Pacios, que assegura que totes les preguntes que han fet han estat contestades, tot i que lamenta que a vegades hagi estat per escrit i no presencialment. ICV – EUiA ja ha recopilat tota la informació per començar a escriure les seves conclusions i delimitar les responsabilitats que calguin pel sobrecost d’1.600.000 euros que va suposar la construcció de la piscina.

El representant del PP a la comissió és Leonardo Fernández, que denuncia que l’equip de govern es va equivocar durant la construcció de la piscina, perquè va amagar informació a la resta de grups i quan va portar l’aprovació del sobrecost al ple ja era tard.

El portaveu del PSC, Joan Bernat, també critica que durant les obres l’equip de govern no demanés el suport de la resta de grups i el demanés un cop acabat el projecte. Per això creu que la responsabilitat principal és de l’actual alcalde i antic regidor de Noves Infraestructures, Romà Codina.

El MILLOR també culpa Romà Codina, però afegeix a la llista la resta de l’equip de govern i el secretari i l’interventor. Segons el cap de l’oposició, Marc Fuertes, la voluntat del Govern municipal és allargar la investigació que estan fent els grups municipals perquè arribin les eleccions sense haver resolt el problema. Però Fuertes assegura que, si cal, presentaran una querella i deixaran el cas en mans dels tribunals. Tot i així, Fuertes ha explicat que el seu grup encara vol demanar alguna compareixença més i fer més preguntes al secretari i l’interventor.

Per la seva banda, l’alcalde, Romà Codina, ha criticat les declaracions de Marc Fuertes, perquè segons el batlle la intenció d’allargar la comissió és del MILLOR. Codina reconeix que durant les obres es van fer modificacions, però insisteix en què van ser per decisions tècniques i que van ser decisions que s’havien de prendre.

La comissió d’investigació pel sobrecost de la piscina es preveu que es torni a reunir en les properes setmanes.

spot_img

El + Vist