17.2 C
Lloret de Mar
Fira d'Stuttgart

Dimecres comença FITUR, la fira de turisme de Madrid

El director del Patronat, Ramon Ramos, ha explicat que aprofiten la cita per conèixer en persona operadors d’arreu del món.

Fira d'Stuttgart

Darreres Notícies

El Patronat de Turisme Costa Brava – Girona serà un any més a FITUR, la fira de turisme de Madrid, que comença dimecres. El director del Patronat, Ramon Ramos, ha explicat que aprofiten la cita per conèixer en persona operadors d’arreu del món. La previsió és fer una trentena de reunions per donar a conèixer tota l’oferta de la zona.

Aquest 2015, el Patronat de Turisme assistirà a quaranta fires, quatre menys que l’any passat. L’organisme ha eliminat de l’agenda la fira d’Ucraïna i, a més, ha canviat una mica l’estratègia, de manera que dóna menys importància a les fires amb públic final i prioritza les especialitzades.

A més a més, per promocionar-se als països de l’Est, farà un roadshow per les principals ciutats, assistirà a la fira MITT de Moscou i, a Lloret, acollirà el congrés de Natalie Tours.

Els mercats que el Patronat vol potenciar aquesta temporada són l’alemany i l’anglès. A més, seguirà apostant per als prioritaris, com són l’espanyol, l’italià i l’holandès, entre altres. I, per primer cop, tenen previst promocionar-se als EUA, aprofitant l’exposició que el pintor gironí Joan Mateu farà a Los Ángeles.

spot_img

El + Vist