16 C
Lloret de Mar

Dissabte es presenta una nova colla gegantera a Lloret

La colla gegantera de Lloret de Mar s’ha escindit en dues. Una part dels membres de la colla inicial acaba de crear una altra associació, que organitza una cercavila aquest dissabte amb els gegants Es Nais i Miss Ling. La sortida serà a les set de la tarda, des del carrer Sant Pere. Passaran per […]

Es Nais i Miss Ling
Es Nais i Miss Ling

Darreres Notícies

La colla gegantera de Lloret de Mar s’ha escindit en dues. Una part dels membres de la colla inicial acaba de crear una altra associació, que organitza una cercavila aquest dissabte amb els gegants Es Nais i Miss Ling. La sortida serà a les set de la tarda, des del carrer Sant Pere. Passaran per la plaça de l’Església, el carrer Cervantes i la plaça de la Vila.

servicios profesionales jimenez

La finalitat de l’acte és donar a conèixer la nova entitat, que formen 36 membres. La nova associació de gegants i capgrossos de Lloret de Mar fa el primer acte aquest dissabte amb la cercavila. Entrevistarem els seus representants al BDBH de dilluns, on explicaran per què han deixat la colla inicial i quines activitats tenen previstes.

spot_img

El + Vist