14.8 C
Lloret de Mar

El Festival Lloret Negre celebra la segona edició carregat d’activitats molt variades

Les activitats comencen avui mateix amb un sopar de benvinguda, que es farà a l'Hotel Marsol, a dos quarts de nou de la nit.

Lloret Negre 2018
Lloret Negre 2018

Darreres Notícies

El Festival Lloret Negre se celebra aquest cap de setmana farcit d’activitats molt variades: hi haurà taules rodones, xerrades, visites culturals, projeccions, concerts i, el més rellevant, l’entrega del premi a la millor novel·la de gènere negre del 2018 escrita en llengua catalana.

Tots els actes són oberts a tothom, de manera gratuïta i sense haver de fer inscripció. Ho ressalta l’organitzadora, Angelique Pfitzner, que convida a tothom a participar al festival.

Lloret Negre és el primer festival de gènere negre de la Costa Brava. Va néixer amb l’objectiu de promocionar el coneixement i la lectura d’aquestes obres. Angelique Pfitzner està molt agraïda per tot el suport que ha rebut per tirar endavant un esdeveniment que assegura que és molt complet.

El festival Lloret Negre comença avui mateix amb un sopar de benvinguda, que es farà a l’Hotel Marsol, a dos quarts de nou de la nit. Dues hores més tard, a la sala polivalent de la Biblioteca, hi haurà l’acte de presentació de l’esdeveniment literari, amb la projecció de cinc curtmetratges.

De cara al cap de setmana, hi haurà un programa molt farcit. Destaquen la visita guiada a la caserna de la Policia Local, una taula rodona sobre medicina forense amb Narcís Bardalet i Tura Soler o la visita de l’escriptor Andreu Martín.

El moment més destacat, com dèiem, serà l’entrega del premi a la millor novel·la de gènere negre del 2018 escrita en català. El lliurament es farà aquest diumenge, a dos quarts de dues de la tarda, a la sala polivalent de la Biblioteca, on se celebraran les diferents ponències i lectures.

spot_img

El + Vist