27.2 C
Lloret de Mar
Grup de country del Casal Municipal de la Gent Gran

El grup de country de la Gent Gran col·laborarà a la Marató de Donació de Sang

A les cinc de la tarda, els jubilats que formen part del grup ballaran country a la plaça Germinal Ros, davant del teatre, que és on es farà la marató de donació de sang.

Grup de country del Casal Municipal de la Gent Gran

Darreres Notícies

El grup de country del Casal Municipal de la Gent Gran col•laborarà amb la Marató de donació de sang que es farà a Lloret aquest divendres, al llarg de tot el dia.

Romà Ribas, membre del grup, ha argumentat que sempre estan disposats a col•laborar en tot el que puguin. A les cinc de la tarda, els jubilats que formen part del grup ballaran country a la plaça Germinal Ros, davant del teatre, que és on es farà la marató de donació de sang.

Recordem que la marató pretén aconseguir força donacions, ja que les reserves estan sota mínims. Per això es fa una crida especial a la població. A més a més, es demana als veïns que es facin donants de medul•la òssia, per mirar de trobar un donant per a la Yaiza, una nena de Lloret de set anys que necessita un trasplantament urgent. A qui hi estigui interessat, sempre que tingui entre 18 i 55 anys, divendres mateix se li farà una extracció de sang que s’enviarà a la Fundació Josep Carreras, on es comprovarà si és compatible amb algun pacient que necessiti un trasplantament. Els donants han de saber que el sistema connecta donants i pacients d’arreu del món.

spot_img

El + Vist