29.6 C
Lloret de Mar
El Puntet

El Puntet demana fotografies dels usuaris per commemorar els 20 anys

El Puntet celebrarà els 20 anys d’història el 2015 i ho vol fer amb una macro exposició de fotografies. Per això, però, necessita la col·laboració de tots els veïns que en algun moment hagin passat pel Casal de Joves. El tècnic de joventut, Carles Carbonell, explica que la idea és fer una gran foto feta […]

El Puntet

Darreres Notícies

El Puntet celebrarà els 20 anys d’història el 2015 i ho vol fer amb una macro exposició de fotografies. Per això, però, necessita la col·laboració de tots els veïns que en algun moment hagin passat pel Casal de Joves.

El tècnic de joventut, Carles Carbonell, explica que la idea és fer una gran foto feta amb petites fotos de tots els usuaris. Qui tingui alguna imatge que vulgui incloure a l’exposició, l’ha de fer arribar al Puntet, ja sigui en persona, per correu electrònic o pel Facebook.

Per aconseguir més fotografies, el Puntet ha creat un grup de Facebook que es diu Jo també he passat pel Puntet, perquè els usuaris pengin imatges i expliquin les seves vivències.

El Puntet va obrir les portes el 1995 i, tot i que segons Carbonell és impossible calcular totes les persones que hi han passat d’alguna manera o altra, es calcula que unes 120 persones passen cada dia pel de l’avinguda de Vidreres i una cinquantena, pel de Fenals.

spot_img

El + Vist