15.2 C
Lloret de Mar

Recital de Miquel Martí i Pol abans i després de l’esclerosi múltiple

El blanenc Salvador Roca serà l’encarregat de recitar les obres de Miquel Martí i Pol en l’homenatge que el Club Marina Casinet farà demà a un dels poetes catalans més populars del segle XX. Un poeta que Joan Roca destaca per la seva proximitat amb el públic. Salvador Roca reconeix que escollir els poemes ha […]

Miquel Martí i Pol
Miquel Martí i Pol

Darreres Notícies

El blanenc Salvador Roca serà l’encarregat de recitar les obres de Miquel Martí i Pol en l’homenatge que el Club Marina Casinet farà demà a un dels poetes catalans més populars del segle XX. Un poeta que Joan Roca destaca per la seva proximitat amb el públic.

servicios profesionales jimenez

Salvador Roca reconeix que escollir els poemes ha estat complicat, perquè l’obra de Martí i Pol és molt extensa; i explica que en el recital inclourà peces d’abans que el poeta patís l’esclerosi múltiple i peces de després. A més, farà una reflexió del que va representar la malaltia en la seva obra, ja que es considera que el va fer millor poeta.

L’homenatge del Club Marina Casinet a Miquel Martí i Pol es farà demà a les sis de la tarda amb la inauguració d’una majòlica al carrer que porta el nom del poeta, al Sepulcre Romà, i amb el recital a càrrec de Joan Roca a les vuit del vespre a la seu de l’entitat.

spot_img

El + Vist