30.1 C
Lloret de Mar
Xefs participants a la 14ena edició

Els restauradors esperen servir 3.000 menús a les Jornades de l’Arròs

L’Associació de Bars i Restaurants espera servir uns 3.000 menús de l’arròs, com l’any passat. L’entitat assegura que les sensacions són bones, quan estem a l’equador de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs. El president del sector, Ceci Cekov, explica que els principals clients són veïns de Lloret, seguits per públic de proximitat i, finalment, turistes. […]

Xefs participants a la 14ena edició

Darreres Notícies

L’Associació de Bars i Restaurants espera servir uns 3.000 menús de l’arròs, com l’any passat. L’entitat assegura que les sensacions són bones, quan estem a l’equador de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs.

El president del sector, Ceci Cekov, explica que els principals clients són veïns de Lloret, seguits per públic de proximitat i, finalment, turistes.

Segons Cekov, la campanya ajuda a allargar la temporada, però també a mostrar al públic que la qualitat dels restaurants de la vila és molt alta.

Les Jornades de l’Arròs celebren la 14ena edició amb 27 establiments inscrits -sis menys que l’any passat- i amb menús que van dels 26 als 55 euros. La campanya es tancarà, com cada any, el 31 de maig.

spot_img

El + Vist