7.3 C
Lloret de Mar

ERC-Avancem vol fer una consulta per saber l’opinió dels veïns sobre l’autopista

La coalició argumenta que és un projecte que afecta a tota la ciutadania i la formació vol copsar l’opinió de tothom, tant dels que hi estan a favor com dels que hi estan en contra.

Entrada de la C-32
Entrada de la C-32

Darreres Notícies

ERC – Avancem es compromet a fer una consulta ciutadana sobre la prolongació de l’autopista fins a Lloret. La coalició vol sotmetre a l’opinió pública la viabilitat del projecte.

servicios profesionales jimenez

El número dos de la candidatura, Joan Bernat, argumenta que és un projecte que afecta a tota la ciutadania i la formació vol copsar l’opinió de tothom, tant dels que hi estan a favor com dels que hi estan en contra.

Tot i que la consulta es vol fer passades les eleccions del maig, la coalició prepara una moció perquè ERC la presenti en el proper ple municipal i demani la implicació de la resta de partits.

Bernat reconeix que ell sempre ha estat a favor de la prolongació de la C-32 fins a Lloret, tot i que no es tanca a cap alternativa, sempre i quan es busqui una opció per millora la mobilitat a la destinació. En aquest sentit, tot i que no ha explicat com hauria de ser la consulta, creu que s’hauria de demanar l’opinió dels veïns més enllà de si estan a favor o en contra del projecte.

Joan Bernat ha assegurat que aquesta no és l’única consulta que intentaran promoure des d’ERC-Avancem.

spot_img

El + Vist