7.7 C
Lloret de Mar
Presentació del projecte

Es presenta oficialment el projecte de les Vies Braves

Presentació del projecte

Darreres Notícies

Ja s’ha presentat oficialment el projecte Vies Braves. És una iniciativa pionera al món, que consisteix en una xarxa d’itineraris a mar obert per a nedadors professionals, esportistes aficionats o bé practicants d’immersió a pulmó lliure, el que es coneix com a snorkel.

Fa uns dies, ja vam explicar a la ràdio que Lloret havia creat un tram per a nedadors. Doncs bé, aquest tram és un dels nou que es poden trobar arreu de la Costa Brava i que ressegueixen 13 quilòmetres del litoral gironí, en paral·lel als camins de ronda.

A peu de platja, s’han instal·lat plafons informatius que dibuixen sobre plànol cada itinerari -convenientment abalisat amb boies-, donen consells de seguretat i expliquen quin és l’ecosistema marí de la zona. La presentació del projecte es va fer ahir i de Lloret hi va assistir la regidora Ester Olivé.

A Lloret, el tram és de 800 metres i va des de la Casa del Mar de Fenals, on hi haurà tota la informació, fins a Santa Cristina.

Ara mateix, el projecte compta amb nou trams a la Costa Brava i un a l’estany de Banyoles. Però la idea dels impulsors és arribar a les 25 rutes el 2016.

spot_img

El + Vist