10.7 C
Lloret de Mar

FOTOS: Les millors imatges de la Festa Major de Santa Cristina 2022

Recull d'imatges amb els moments més destacats de la Diada de Santa Cristina.

Darreres Notícies

Lloret ha celebrat, aquest diumenge, la diada de Santa Cristina, que ha començat a primera hora del matí amb la passada dels obrers de Santa Cristina pels carrers principals de la vila, a les 7:30 h, i la tradicional processó marítima des de l’església de Sant Romà fins a la platja de Santa Cristina per mar.

Posteriorment, s’ha celebrat la regata de llaguts S’Amorra Amorra i el tradicional estofat, a on vogadors i autoritats convidades, l’han pogut tastar a la sortida de la missa a l’ermita de Santa Cristina. En total, se serveixen prop de 1.000 racions.

A les 19.30 h, a la plaça de la Vila, s’ha celebrat el tradicional Ball de Plaça o Dansa de les Almorratxes, que enguany ha recuperat l’aforament de prop de 600 cadires. Les quatre obreres han estat Cristina Batlle, primera obrera, que ha ballat amb el ballador Romà Martí; Maria Melet, segona obrera, que ha ballat amb el ballador Gerard Simeon; Gemma Carbonell, tercera obrera, que ha ballat amb el ballador Romà Zapata, i Marina Urpí, quarta obrera, que ha ballat amb Pol Solé.

spot_img

El + Vist