11.4 C
Lloret de Mar
Actual C-32, amb la sortida a Lloret i Blanes

La Generalitat treu a licitació per 52 MEUR les obres del nou ramal de la C-32 fins a Lloret

El termini previst per a l'execució dels treballs és de dos anys i dos mesos.

Actual C-32, amb la sortida a Lloret i Blanes

Darreres Notícies

La Generalitat va treure ahir a licitació les obres del nou ramal de la C-32 fins a Lloret de Mar per 52 milions d’euros. Les empreses tenen fins al 23 de gener per presentar les seves ofertes i l’obertura de pliques es farà el 30 de gener. El termini previst per a l’execució dels treballs és de dos anys i dos mesos.

Aquesta nova carretera, que tindrà una longitud de 6,5 quilòmetres, s’iniciarà on acaba l’actual autopista C-32 a Tordera (enllaç amb la GI-600) i connectarà amb la carretera C-63 (que uneix Olot i Lloret) i disposarà d’un ramal de connexió d’1,1 quilòmetres amb Fenals fins a la GI-682. Aquesta part de l’obra l’executarà la concessionària Abertis a partir dels acords signats amb el Departament de Territori i Sostenibilitat, i estava previst que s’iniciés el passat mes de setembre.

La futura via estarà formada en la major part del recorregut per tres carrils, dos de pujada i un de baixada, amb els sentits de circulació separats per una mitjana per afavorir la seguretat viària. En alguns trams, s’han previst dos carrils en tots dos sentits per facilitar els avançaments de vehicles lents.

Mentrestant, segons Diari de Girona, la plataforma Aturem la C-32 segueix pendent de saber si el jutge admet o no a tràmit el recurs que van presentar demanant la suspensió cautelar. Si fos així, s’hauria d’aturar tot el procès, segons la plataforma, que considera que el nou ramal no resoldrà els problemes de mobilitat dels veïns de Lloret i Blanes. De moment, tenen previst repartir 20.000 postals de Nadal reivindicatives.

spot_img

El + Vist