10.1 C
Lloret de Mar
Es Tint

Portes obertes al Museu del Mar, Es Tint i Can Saragossa, diumenge

Es Tint

Darreres Notícies

Lloret se suma aquest diumenge al Dia Internacional dels Museus. Per aquest motiu, hi haurà jornada de portes obertes al Museu del Mar i a Can Saragossa.

A més, s’han organitzat visites guiades. Al Museu del Mar es faran a les dotze del migdia i a les sis de la tarda. La guia, Ana Peña, recorda que encara està muntada la mostra dels elements del Museu Marítim de Barcelona que són originaris de Lloret. Una mostra que serà a Lloret sis mesos més, però aquest diumenge és una bona oportunitat per veure-la -si algú encara no ho ha fet-. La visita al Museu del Mar es complementarà amb una visita a Es Tint.

L’altre equipament que estarà obert serà Can Saragossa, on es farà una única visita guiada, a dos quarts d’onze del matí. Ana Peña creu que aquest edifici també és poc conegut pels lloretencs per això anima tothom a assistir a la visita. A la primera planta hi ha l’exposició arqueològica i a la segona planta, la de Joan Llaverias.

De jornada de portes obertes n’hi tornarà a haver dimarts que ve, 20 de maig, amb motiu del Dia Europeu del Mar. En aquest cas, serà només al Museu del Mar, on es faran visites guiades a les onze del matí i a les sis de la tarda; també es complementaran amb Es Tint.

Qui vulgui assistir a qualsevol de les visites guiades, pot reservar plaça trucant al Museu del Mar, al telèfon 972 36 47 35.

spot_img

El + Vist