9.4 C
Lloret de Mar

Josep Guardiola i Joan Roca firmen una samarreta per a l’Associació Contra l’AME

Amb aquesta iniciativa segueixen les activitats solidàries en favor de la divulgació i recaptació de fons sobre la malaltia de l’AME.

Acte d'entrega
Acte d'entrega

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha entregat a l’Assocaició local Contra l’AME una samarreta signada per Josep Guardiola i Joan Roca. L’ex-entrenador del Barça i actual entrenador del Bayern de Munich i el xef del “Celler de Can Roca” l’han firmat a Alemanya, a l’acció de promoció turística que s’ha fet aquesta setmana.

L’acte de lliurament s’ha fet avui amb la presència de l’alcalde i regidors municipals, que l’han donada als pares de l’Aran, el nadó lloretenc afectat per la malaltia Atròfia Muscular Espinal que va morir fa poques setmanes.

Amb aquesta iniciativa segueixen les activitats solidàries en favor de la divulgació i recaptació de fons sobre la malaltia de l’AME i que continuarà aquest cap de setmana amb una carrossa solidària amb més de 380 persones. El 22 de març també tindrà lloc una Cursa Popular per recaptar fons per la investigació en la lluita contra aquesta malaltia.

spot_img

El + Vist