10.1 C
Lloret de Mar

La Fira Medieval arriba amb el sopar de disfresses i una visita guiada, com a novetats

Tot a punt a Lloret de Mar per donar la benvinguda un any més a la Fira Medieval. Al llarg de dissabte i diumenge, la vila fa un salt enrere en el temps. Es transporta a l’Edat Mitjana i omple el centre de Lloret de faquirs, mestres artesans, vols de falcons, bufons, músics, personatges de […]

Els nens tenen moltes activitats per a fer a la fira
Els nens tenen moltes activitats per a fer a la fira

Darreres Notícies

Tot a punt a Lloret de Mar per donar la benvinguda un any més a la Fira Medieval. Al llarg de dissabte i diumenge, la vila fa un salt enrere en el temps. Es transporta a l’Edat Mitjana i omple el centre de Lloret de faquirs, mestres artesans, vols de falcons, bufons, músics, personatges de fantasia, equilibristes, comediants i xanquers. Entre uns i altres, sumen més d’una trentena de propostes adreçades a un públic familiar i de proximitat.

La 14a edició del certamen compta amb dues novetats: un sopar medieval en què es demana als assistents que vagin disfressats i les visites guiades que recorden com era Lloret a l’Edat Mitjana.

La Fira Medieval l’organitza l’empresa Alkímia. El responsable és Manel Jiménez. Considera que el certamen lloretenc “és dels millors de Catalunya pel que fa a la qualitat”. La Fira Medieval de Lloret obre les portes dissabte, a les 10:30 hores, i no les tanca fins diumenge a la nit.

Unes quàntes entitats de la vila hi posen parada, entre elles el Rotary, amb la finalitat de recollir diners per a Càritas. Amb el mateix objectiu benèfic organitza un concert aquest divendres a càrrec Rusó Sala i Caterinangela Fadda. Raimundo Pérez, president del Rotary Club, explica que “tocaran temes molt bonics, mediterranis”.

El concert té un preu d’entrada de 5 euros o bé la quantitat equivalent en oli, llet, galetes, conserves o productes de neteja. L’espectacle solidari que organitza el Rotary és aquest divendres, a partir de les 20 hores, a la parròquia.

spot_img

El + Vist