Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Cala Giverola, de Tossa de Mar

La Plataforma Aturem la C-32 és molt crítica amb el dragatge de sorra que vol fer l’Estat

Segons la Plataforma Aturem la C-32, la quantitat de sorra que es vol extreure equival a cinc vegades tota la sorra de la platja principal de Lloret.

Cala Giverola, de Tossa de Mar

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

La Plataforma Aturem la C-32 s’oposa a l’extracció de sorra que l’Estat vol fer a la Costa Brava. Ho ha anunciat a través d’un comunicat, al qual s’han adherit altres entitats com SOS Lloret, l’Associació Mediambiental S’Agulla de Blanes, Pinya de Rosa i els Amics de Tossa.

Un portaveu de la plataforma, Jordi Palaudelmàs, assegura que l’actuació que es vol fer pot perjudicar molt greument el litoral del territori. Segons la Plataforma Aturem la C-32, la quantitat de sorra que es vol extreure equival a cinc vegades tota la sorra de la platja principal de Lloret. A més, Palaudelmàs apunta que aquest tipus d’actuacions afecten de manera irreversible la fauna i la flora marítima i també el sector pesquer.

Però segons Jordi Palaudelmàs, l’afectació no només és per al Medi Ambient, sinó que també tindrà perjudicis per al sector turístic i, per tant, econòmic.

Les entitats que denuncien l’actuació del Ministeri de Medi Ambient estan en contacte amb les confraries de pescadors de Tossa de Mar i Sant Feliu de Guíxols per a possibles accions de protesta i, a més, volen entrar una instància al Ministeri de Medi Ambient perquè quedi constància del seu rebuig.

Recordem que fa unes setmanes els ajuntaments de Lloret i Tossa també es van posicionar en contra del dragatge que preveu extreure 500.000 metres cúbics de sorra entre Tossa i Sant Feliu per proveir la platja de Sant Antoni de Calonge.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.