Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Desperfectes del passeig

L’Ajuntament assumirà les obres de reparació del passeig i després reclamarà a Costes

D'aquesta manera, el Consistori s'assegura poder fer les obres al més aviat possible per garantir la seguretat dels vianants i l'inici de la temporada turística. El cost és de 254.000 euros.

Desperfectes del passeig

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

L’Ajuntament de Lloret de Mar repararà el tram del passeig afectat pel temporal el més aviat possible per garantir la seguretat dels vianants i també amb la mirada posada en l’inici de la temporada turística. A més, s’està pendent de l’evolució de la sorra, desplaçada en la part sud de la platja gran.

Segons fonts municipals, es calcula que les dues actuacions –la reparació del passeig i la reposició de la sorra- pugen a 254.000 euros. Una quantitat que l’Ajuntament ja ha comunicat a la direcció general de Costes del Ministeri de Foment, a través d’una carta, segons el regidor de Medi Ambient, Jordi Orobitg.

El regidor subratlla que “la prioritat” és reparar els desperfectes ocasionats al passeig marítim. En concret, una part del mur, elements del mobiliari urbà i una canonada pluvial. L’Ajuntament assumirà el pagament d’aquestes obres, que són “urgents”, i després farà la reclamació al govern espanyol.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.