10.1 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament rebrà ajudes del Ministeri de Cultura per poder programar teatre

A través del programa Platea, l'Estat finançarà la diferència entre el que li costi al Consistori contractar un espectacle i el que recapti amb la venda d'entrades.

Iaia!
Iaia!

Darreres Notícies

El Teatre de Lloret s’ha adherit a un programa anomenat Platea. El promou el Ministeri de Cultura amb l’objectiu de reactivar la circulació d’espectacles d’arts escèniques. Segons ha explicat el regidor de Cultura, Arseni Frigola, l’Estat finançarà la diferència entre el que li costi a l’Ajuntament contractar un espectacle i el que recuperi amb la venda d’entrades. Tot i que no s’aplicarà a totes les obres que es puguin veure a Lloret, sí que s’intentarà que siguin el màxim.

A banda de Lloret, hi ha sis municipis catalans més que s’han adherit al programa Platea, tots de Barcelona.

L’anunci que el teatre de Lloret s’ha adherit a aquest pla s’ha fet públic coincidint amb l’inici de la nova temporada del Teatre de la Costa Brava Sud, que es va inaugurar dissabte passat a Lloret amb Losers. Un molt bon inici, segons el regidor, que assegura que l’ocupació va ser del 75%. I és que Arseni Frigola insisteix en què la feina conjunta entre Lloret i Blanes està donant molt bons fruits.

Una altra representació que es preveu concorreguda serà Iaia!, amb Montserrat Carulla. Es podrà veure el 21 de febrer a les nou del vespre i les entrades ja es poden comprar al Museu del Mar, al Puntet o a la pàgina web del teatre.

spot_img

El + Vist