7.4 C
Lloret de Mar
Ple municipal del 27 de febrer del 2017

L’equip de govern s’emplaça a reunir-se amb els voluntaris que tenen cura dels gats del carrer

Així es va acordar en el ple d'ahir, on ELLSSP va fer un prec perquè es canviï el nom del parc de l'Esperança pel de José Luís Pardo. Els voluntaris van intervenir al final de la sessió.

Ple municipal del 27 de febrer del 2017

Darreres Notícies

La sala de plens es va omplir ahir a la tarda de persones interessades en el prec que va fer ELLSSP per demanar que es canviï el nom del parc de l’Esperança pel de José Luís Pardo. La petició l’han signat més de 20.000 persones a través de la plataforma Change.org en homenatge al lloretenc, que va dedicar-se de manera altruista a tenir cura dels gats que viuen al carrer.

Paulino Gracia va portar la proposta al ple en forma de prec i es va posar de manifest que, per poder impulsar la iniciativa, hauria d’haver estat en forma de moció. Sigui com sigui, l’equip de govern ja va anunciar que està estudiant la demanda i la previsió és que es debati en un proper ple, tant si és a través d’un punt de l’ordre del dia fixat per l’alcalde com si és amb una moció d’ELLSSP.

Fins fa un temps, per posar el nom d’una persona a un carrer o plaça era necessari que fes com a mínim cinc anys que fos morta, però es va canviar la normativa i ara el canvi es pot fer de manera imminent.

En acabar la sessió d’ahir, el públic va fer diverses intervencions relacionades amb la cura dels gats que viuen al carrer i l’equip de govern es va emplaçar a reunir-se amb els voluntaris per mirar de treballar de manera conjunta per a la causa.

spot_img

El + Vist