22.4 C
Lloret de Mar
Els alumnes aprenen a fer pa amb tomàquet

L’escola Pere Torrent ensenya als seus alumnes les tradicions catalanes i lloretenques

Ho fa en el marc de la Setmana Cultural i es tracta d'un projecte interdisciplinar. A més, paral·lelament, se celebra la Setmana Musical, dins del projecte Batecs musicals.

Els alumnes aprenen a fer pa amb tomàquet

Darreres Notícies

L’escola Pere Torrent celebra aquests dies la Setmana Cultural i Musical. Un mestre del centre, Carles Prat, ha explicat que la Setmana Cultural s’organitza cada any per tractar algun aspecte relacionat amb la cultura i aquest curs han apostat per les tradicions catalanes i lloretenques, ja que hi ha molts alumnes de família immigrant que no les coneixen.

Per tant, aquests dies treballen les tradicions catalanes i lloretenques de manera interdisciplinar, és a dir, a través de totes les assignatures. Per exemple, aprenen què són el Ball de Plaça, les puntes de coixí, els correfocs o els gegants.

Paral•lelament, fins demà divendres, l’escola fa una sèrie d’activitats dedicades a la música, en el marc del projecte Batecs Musicals. Els alumnes coneixen i fan sonar diferents tipus d’instruments.

Tant la Setmana Cultural com la Musical la celebren tots els alumnes del centre, des de P3 fins a sisè de Primària. Una alumna de l’escola, Ona Blasco, assegura que és una setmana molt divertida, perquè es fan activitats diferents a l’habitual.

spot_img

El + Vist