14.9 C
Lloret de Mar
Logo companyia

Lloret, Blanes i Tossa reclamen que es torni a obrir el Centre que repara incidències elèctriques

Logo companyia

Darreres Notícies

Lloret, Blanes i Tossa reclamen a Endesa que torni a obrir el Centre Cobra Instal·lacions i Serveis, situat a Palafolls. Aquest centre s’encarregava d’arreglar les avaries que hi havia en aquests municipis i, per tant, a partir d’ara es tardarà molt més a solucionar les incidències i poder restablir el servei, tal com lamenta el regidor de Territori i Sostenibilitat, Jordi Martínez.

El regidor considera que això és un greuge per als municipis de la Selva marítima, on hi ha una població elevada. I critica que una empresa que ofereix un servei amb costos tan elevats com és el subministrament elèctric no pot deixar els veïns sense aquest servei. Per això, s’han tramès diferents cartes de queixa.

A més, també es reclama a Fecsa Endesa, que, segons el regidor, fa temps que no inverteix en les instal·lacions de Lloret, que estan quedant obsoletes.

Jordi Martínez ha explicat que l’Ajuntament encara no ha rebut cap resposta i assegura que insistiran fins que es trobi una bona solució per a Lloret.

Cal afegir que, segons una nota de premsa de l’Associació de Comerciants de Lloret de Mar, el sector també reclama que se solucioni “aquest greuge el més aviat possible”. En aquest sentit, l’entitat va presentar una instància el passat 25 de setembre en què demanava la intervenció de l’Ajuntament per tal de restablir el funcionament del centre de Palafolls.

spot_img

El + Vist