Dissabte, 16 gener 2021
7.6 C
Lloret de Mar
Jordi Sais, aquest migdia

Lloret se suma als municipis de sol i platja amb més pernoctacions de tot l’Estat

Es tracta d'un acord de col·laboració entre els vuit municipis espanyols que més pernoctacions tenen al llarg de l'any i que veuen doblada o triplicada la població durant els mesos d'estiu.

Jordi Sais, aquest migdia

Darreres Notícies

L’esport de Lloret es mobilitza per dir ‘ja n’hi ha prou’ i reivindicar el retorn de la pràctica esportiva

Els assistents han aclamat la tornada a la pràctica esportiva i han protestat pel tracte que està rebent l'esport per part de les administracions.

El Govern deixa sense efecte la convocatòria del 14-F i anuncia les eleccions per al 30 de maig

El govern firma el decret d'ajornament de les eleccions del 14F "perquè ningú hagi de renunciar al dret a vot".

César Martínez agafa el relleu de Joaquim Martín al capdavant de la policia local de Lloret de Mar

El fins ara sotsinspector, de 55 anys, va arribar el 2009 a Lloret procedent de la policia de Granollers.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar inicia la vacunació contra la Covid-19

S’han vacunat un total de 60 pacients i també rebran la primera dosi un total de 55 professionals, entre aquest dijous i divendres.

S’obre el termini per optar als horts de Can Ribalaigua

Els poden demanar únicament les persones empadronades a Lloret i les autoritzacions tenen una vigència de quatre anys.

Els vuit municipis turístics de sol i platja amb més pernoctacions de tot l’Estat espanyol han signat un acord de col•laboració aquest migdia, a Madrid.

Lloret de Mar és una d’aquestes destinacions. De Catalunya, només hi ha un altre municipi, que és Salou. La resta són Benidorm a Alacant; Torremolinos a Màlaga; Calvià a les Illes Balears; Arona i Adeje a Tenerife; i San Bartolomé de Tirajana, a Las Palmas.

El regidor Jordi Sais ha apuntat que es tracta de municipis relativament petits que doblen o tripliquen la població durant els mesos d’estiu. Amb aquesta aliança, es pretén crear un espai de reflexió i debat, que permeti intercanviar experiències i coneixements, a banda d’augmentar la cooperació i crear mecanismes de coordinació i col·laboració entre aquests municipis que viuen del sol i la platja.

El regidor posa com a exemple que en aquestes destinacions s’haurien de poder cobrir les baixes dels policies encara que estiguin sotmeses a plans de finançament estatals.

A la signatura de l’acord, que s’ha fet a la seu de l’Organizació Mundial del Turisme, de Lloret hi han assistit el regidor Jordi Sais i la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan. A més, hi havia el director d’aquest organisme, Carlos Vogeler, i Juan Molas, president de la Confederació Espanyola d’Hotels i Allotjaments Turístics.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

Força Lloret demana la retroactivitat en el pagament de les beques menjador

El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer.