12.5 C
Lloret de Mar

Lloret se suma als municipis de sol i platja amb més pernoctacions de tot l’Estat

Es tracta d'un acord de col·laboració entre els vuit municipis espanyols que més pernoctacions tenen al llarg de l'any i que veuen doblada o triplicada la població durant els mesos d'estiu.

Jordi Sais, aquest migdia
Jordi Sais, aquest migdia

Darreres Notícies

Els vuit municipis turístics de sol i platja amb més pernoctacions de tot l’Estat espanyol han signat un acord de col•laboració aquest migdia, a Madrid.

Lloret de Mar és una d’aquestes destinacions. De Catalunya, només hi ha un altre municipi, que és Salou. La resta són Benidorm a Alacant; Torremolinos a Màlaga; Calvià a les Illes Balears; Arona i Adeje a Tenerife; i San Bartolomé de Tirajana, a Las Palmas.

El regidor Jordi Sais ha apuntat que es tracta de municipis relativament petits que doblen o tripliquen la població durant els mesos d’estiu. Amb aquesta aliança, es pretén crear un espai de reflexió i debat, que permeti intercanviar experiències i coneixements, a banda d’augmentar la cooperació i crear mecanismes de coordinació i col·laboració entre aquests municipis que viuen del sol i la platja.

El regidor posa com a exemple que en aquestes destinacions s’haurien de poder cobrir les baixes dels policies encara que estiguin sotmeses a plans de finançament estatals.

A la signatura de l’acord, que s’ha fet a la seu de l’Organizació Mundial del Turisme, de Lloret hi han assistit el regidor Jordi Sais i la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan. A més, hi havia el director d’aquest organisme, Carlos Vogeler, i Juan Molas, president de la Confederació Espanyola d’Hotels i Allotjaments Turístics.

spot_img

El + Vist