6.4 C
Lloret de Mar

Més de 20.000 signatures demanen posar ‘José Luís Pardo’ al parc de l’Esperança

L'Ajuntament estudiarà la petició. Pardo, conegut per la cura que tenia dels gats que viuen al carrer, va morir divendres passat als 55 anys a causa d’un infart.

José Luís Pardo donant menjar als gats
José Luís Pardo donant menjar als gats

Darreres Notícies

Més de 20.000 persones demanen que el parc de l’Esperança es passi a dir parc José Luís Pardo Hidalgo. Aquest veí de Lloret, conegut per la cura que tenia dels gats que viuen al carrer, va morir divendres passat als 55 anys a causa d’un infart.

Una de les veïnes que dóna suport a la campanya, Stella González, ha remarcat que Pardo, dia a dia, dedicava una part del seu temps als gats, sobretot a la colònia del parc de l’Esperança. Però la seva tasca anava més enllà de donar menjar als gats, també els donava medicaments, els protegia i mantenia la zona neta.

Tan bon punt va saber que José Luís Pardo havia mort, un veí va iniciar una recollida de firmes a través de la plataforma Change.org. A més a més, s’ha creat un grup de voluntaris que s’organitza per seguir amb la tasca que el desaparegut duia a terme de manera altruista.

Des de l’Ajuntament confirmen que han rebut la petició del canvi de nom al parc de l’Esperança i l’estudiaran. A més, el Consistori ja s’ha reunit amb els voluntaris perquè se segueixi duent a terme la protecció de les colònies de gats com s’ha fet fins ara. Qui vulgui contactar amb el grup, pot fer-ho a través del Facebook, a Unidos por los gatos.

spot_img

El + Vist