8.3 C
Lloret de Mar

MontPhoto creix molt en nombre de participants, procedents d’arreu

MontPhoto espera superar el nombre de participants en aquesta edició del concurs de fotografia de natura. Les inscripcions estan obertes fins dimarts 27 de maig, però ja porten el doble d’inscripcions que en aquestes dates l’any passat. Mentre que el 2013 van rebre menys de 400 treballs, aquest any n’esperen entre 600 i 700. Els […]

Logo
Logo

Darreres Notícies

MontPhoto espera superar el nombre de participants en aquesta edició del concurs de fotografia de natura. Les inscripcions estan obertes fins dimarts 27 de maig, però ja porten el doble d’inscripcions que en aquestes dates l’any passat. Mentre que el 2013 van rebre menys de 400 treballs, aquest any n’esperen entre 600 i 700. Els participants, que són fotògrafs professionals, però també amateurs, provenen d’arreu del món; de moment ja n’hi ha de més de 60 països.

El president de MontPhoto, Paco Membrives, argumenta que el motiu és la difusió internacional del concurs, que està agafant molta rellevància. Paco Membrives explica que MontPhoto vol anar molt més enllà d’un concurs de fotografia.

Com a novetat, l’entrega de premis, que es complementa amb una sèrie d’activitats relacionades amb el món de la fotografia, es farà el cap de setmana del 3 al 5 d’octubre. Les inscripcions es poden fer a través de la seva pàgina web.

spot_img

El + Vist