20.1 C
Lloret de Mar
Assemblea del LLCB

Montse Belisario és la nova directora del Lloret Convention Bureau

Belisario, que es va presentar com a nova directora del LLCB a l’assemblea de la setmana passada, té 36 anys i és nascuda a Breda.

Assemblea del LLCB

Darreres Notícies

Lloret de Mar va rebre durant l’any passat més de 22.000 delegats, va acollir 120 reunions i 78 festivals a la via pública. Són algunes de les xifres fetes públiques en l’assemblea anual del Lloret Convention Bureau (LLCB), l’entitat pública i privada que promociona el turisme de reunions i esdeveniments a la destinació.

Pel que fa als plans del 2016, cal destacar el projecte que uneix Lloret amb Girona i Olot per tal de promocionar conjuntament els productes complementaris de les tres ciutats en el segment MICE. Ho ha remarcat la nova directora del LLCB, Montse Belisario, que ha afegit que la promoció conjunta de Lloret, Girona i Olot té un pla estratègic propi.

Pel que fa a l’estratègia general del Convention Bureau, centrada en la comercialització, la promoció, el màrqueting i la comunicació, es marca com a mercat prioritari el nacional i el francès. En aquesta línia, a partir de demà dimarts el Lloret Convention Bureau serà a Madrid, per participar en un fòrum de turisme de congressos.

Montse Belisario, que es va presentar com a nova directora del LLCB a l’assemblea de la setmana passada, té 36 anys i és nascuda a Breda. Amb experiència al món del turisme, Belisario ha treballat a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i a la Fira de Barcelona.

spot_img

El + Vist