13.6 C
Lloret de Mar
Cartell de la Quina per la Infància

Quina per a recollir diners per a les colònies de l’esplai Shalom

Cartell de la Quina per la Infància

Darreres Notícies

El proper 1 de gener, primer dia de l’any, l’esplai Shalom organitza una quina. Un dels responsables, Albert Ferrández, explica que els diners recaudats serviran per “abaratir els costos de les colònies finals”.

Aquesta serà, ja, la cinquena edició de la quina de l’Esplai Shalom. Per a l’ocasió, ha aconseguit reunir regals i articles d’allò més variats. Segons Ferrández hi haurà “pernils, una televisió, roba, paquets de viatges… una mica de tot, estem sorpresos donada la quantitat de quines que hi ha aquests dies a la vila”.

El preu del cartró són 10 euros, que permetran jugar tota la tarda a la Quina per la Infància de l’esplai Shalom. Per l’expectació que hi ha, i en base als participants de l’any passat, l’entitat espera reunir unes 300 persones. El sorteig s’ha previst aquest dijous, primer de gener, a partir de les 6 de la tarda, a l’hotel Guitart Monterrey.

Recordem que, uns dies després, el 6 de gener, hi haurà una altra quina. L’organitzarà Lloret Voluntari, en què els diners seran per a autofinançar les activitats de l’ONG. En aquest cas, serà a l’hotel Rosamar, a les 18 hores.

spot_img

El + Vist