17.9 C
Lloret de Mar
Web Ajuntament

Reconeixement a les millores fetes a la pàgina web de l’Ajuntament

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) reconeix les millores que l’Ajuntament ha fet al web municipal. De fet, el Consistori fa mesos que treballa per millorar el contingut del seu portal, arran de la publicació de la Llei de Transparència ara fa un any i tenint en compte els indicadors que marquen l’Organització de Transparència […]

Web Ajuntament

Darreres Notícies

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) reconeix les millores que l’Ajuntament ha fet al web municipal. De fet, el Consistori fa mesos que treballa per millorar el contingut del seu portal, arran de la publicació de la Llei de Transparència ara fa un any i tenint en compte els indicadors que marquen l’Organització de Transparència Internacional i el Laboratori de Periodisme i Comunicació per la Ciutadania Plural de la UAB.

La regidora de Noves Tecnologies, Ester Olivé, reconeix que la feina encara no ha acabat, però que per ara han pogut millorar molt la pàgina web i, a més, aquesta mateixa setmana tenen previst crear una eina per facilitar l’accés a totes les dades.

Ester Olivé ha explicat que ja esperaven rebre aquest reconeixement, perquè dels 41 indicadors que es valoren, fa un any se’n complien 18 i ara mateix, 35.

L’Ajuntament recollirà el reconeixement el 22 de desembre, en un acte on també es premiaran un seguit de portals per la seva qualitat i transparència, com és el de Blanes.

spot_img

El + Vist