24.1 C
Lloret de Mar

Tomeu Canals, amb un 9, té la millor nota de Selectivitat de Lloret

Marta Barraso, amb un 8'6, té la millor nota de l'institut Rocagrossa i Tania Olivas, amb un 8'5, del Coll i Rodés.

Tomeu Canals
Tomeu Canals

Darreres Notícies

Tomeu Canals i Galí és l’alumne que ha tret millor nota a la selectivitat de tot Lloret de Mar, amb un 9 de mitjana. És de la Immaculada Concepció i vol estudiar enginyeria biomèdica. Tot i que reconeix que el primer dia dels exàmens tenia una mica de nervis, assegura que aviat li van passar i ha explicat, també, que va fer poca preparació els dies previs, ja que considera que l’important és anar-se preparant al llarg de tot el curs.

De l’institut Rocagrossa, la nota més elevada de les Proves d’Accés a la Universitat l’ha tret Marta Barraso i Fernández, amb un 8,6. Del Coll i Rodès, la millor alumna ha estat Tania Olivas i Navarro, amb un 8,5. Totes dues comparteixen l’opinió d’en Tomeu que l’important és anar fent feina cada dia. Les dues noies també van passar molts nervis el primer dia i després els van anar baixant.

Aquesta qualificació se suma a l’expedient acadèmic de Batxillerat i es converteix finalment en la seva nota d’accés a la universitat. En Tomeu vol fer biomedicina, la Marta, Empresarials i la Tania, Administració i Direcció d’Empreses.

Tots tres desconnectaran dels estudis durant les vacances, però ja tenen ganes de convertir-se en estudiants universitaris.

spot_img

El + Vist