20.1 C
Lloret de Mar
Jenny Moix

Tot el professorat de Lloret assistirà a una xerrada al teatre demà dimarts

L'organitza el departament d'Educació perquè es trobin tots els docents abans d'iniciar el curs. La xerrada es titula 'La felicitat a través de la flexibilitat'.

Jenny Moix

Darreres Notícies

El departament d’Educació de Lloret ha convocat a tots els professors i mestres de la vila demà al matí. Els oferirà una xerrada titulada La felicitat a través de la flexibilitat, a càrrec de Jenny Moix, professora de la Universitat Autònoma de Barcelona i amb un ampli currículum en relació a la investigació en estrès i salut.

La regidora d’Educació, Mònica Cunill, ha explicat d’on va sorgir la idea d’organitzar aquesta conferència: “Vam pensar que seria interessant crear aquest espai de trobada per poder inaugurar tots junts l’inici del nou curs acadèmic; i, a banda, la idea és aportar als mestres algunes claus importants per poder ser feliços i que també ells puguin acompanyar des de les aules la felicitat dels nens i nenes”.

Tot i que les claus de la felicitat les donarà demà la ponent, la regidora ha avançat que el principal és ser flexible davant dels canvis que hi ha a la vida. A l’acte de demà també es preveu retre un homenatge als docents que s’han jubilat en l’últim curs acadèmic. La jornada començarà a les deu del matí, al teatre municipal.

A Lloret de Mar hi ha prop de 250 formadors en actiu, entre mestres de primària i professors de secundària. I per al proper curs escolar, que comença dilluns que ve, hi ha matriculats 4.634 alumnes. La regidora s’ha compromès, de cara al nou curs escolar, a començar a adequar els espais per fer una escola municipal de música.

spot_img

El + Vist