10.1 C
Lloret de Mar

Una jaqueta que permet produir música mitjançant moviments

Un enginyer lloretenc, Juan Pedro Gil, ha desenvolupat l’anomenada Midi Jacket. És una peça de roba que permet produir música mitjançant els moviments de diferents parts del cos, com per exemple, els braços, el pit i les mans. La jaqueta, que s’ha desenvolupat a cavall de Lloret i Mèxic, permet interactuar amb tauletes, telèfons intel•ligents […]

Midi Jacket
Midi Jacket

Darreres Notícies

Un enginyer lloretenc, Juan Pedro Gil, ha desenvolupat l’anomenada Midi Jacket. És una peça de roba que permet produir música mitjançant els moviments de diferents parts del cos, com per exemple, els braços, el pit i les mans.

La jaqueta, que s’ha desenvolupat a cavall de Lloret i Mèxic, permet interactuar amb tauletes, telèfons intel•ligents i ordinadors a través de connexions sense fils com, per exemple, el bluetooth. Està dissenyada perquè els amants de la producció musical i els discjoqueys mantinguin un control absolut dels dispositius de gravació, a través dels sensors i els botons que estan ubicats a les mànigues i a la butxaca.

Juan Pedro Gil està convençut que el producte tindrà èxit quan surti al mercat, d’aquí poc, perquè cada vegada en els espectacles musicals importa més la part visual. A més, també hi haurà una jaqueta que es podrà fer servir per a jocs i diferents tipus d’aplicacions.

Juan Pedro Gil ha desenvolupat aquest producte per encàrrec d’una empresa mexicana, que publicarà a internet tota la informació referent a la programació de la jaqueta.

La Midi Jacket està a punt de sortir al mercat.

Qui vulgui obtenir més informació pot visitar la pàgina web d’Innocreatividad.

spot_img

El + Vist