26.4 C
Blanes
Xavier Crespo

Xavier Crespo està satisfet amb la sentència del Tribunal Suprem

Crespo ha destacat que està satisfet, sobretot, que s’hagi reconegut que els tècnics municipals van actuar de manera correcta en tot moment.

Xavier Crespo

Darreres Notícies

La sentència del Tribunal Suprem l’absol dels delictes de prevaricació, tot i que manté el delicte de suborn. L’exalcalde de Lloret ha estat als estudis de la ràdio aquest matí per defensar la seva innocència i ha insistit en què el temps li està donant la raó.

Crespo ha destacat que està satisfet, sobretot, que s’hagi reconegut que els tècnics municipals van actuar de manera correcta en tot moment.

circo de las estrellas

El que lamenta Xavier Crespo és que els mitjans de comunicació es fessin tant ressò de l’operació Clotilde quan es va destapar i, en canvi, la sentència del Tribunal Suprem pràcticament hagi passat inadvertida. I deixa entreveure la sospita de la mala intenció.

Pel que fa al delicte de suborn, Xavier Crespo nega que Andrei Petrov li regalés cap rellotge, defensa l’ajuda als clubs de futbol i d’hoquei, de la mateixa manera que assegura que va ajudar altres entitats de la vila, i sobre el viatge amb la família a Moscou insisteix en què va ser un viatge de feina, que van marxar divendres i van tornar diumenge i que la dona i el fill només el van acompanyar per motius personals. En aquest sentit, afirma que no entén de quin suborn se l’acusa.

Davant d’aquestes acusacions de suborn passiu, que li suposen dos anys i mig d’inhabilitació per a càrrec públic municipal i una multa de 450.000 euros, Xavier Crespo assegura que seguiran fent passos perquè la justícia també els acabi donant la raó.

Malgrat tot el que ha viscut, l’exalcalde de Lloret I exdiputat de CiU al Parlament ha volgut deixar clar que no es penedeix gens d’haver estat alcalde, tot i que també assegura que mai més no tornarà a posar-se en política.

La sentència del Tribunal Suprem indica que no hi ha suficients proves que demostrin que Crespo va pressionar tècnics municipals per aconseguir una bonificació fiscal per a l’empresari rus Andrei Petrov, quan va urbanitzar l’antiga plaça de braus. Per això, l’absol del delicte de prevaricació administrativa pel qual el TSJC li havia imposat 7 anys d’inhabilitació (que, sumats a la condemna per suborn, suposaven un total de 9 anys i mig d’inhabilitació per a Crespo).

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist