Dimarts, 26 gener 2021
11.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 19 MAIG 2017

Avui informem que l’hotel Samba acull un seminari internacional sobre reciclatge d’aigua en instal·lacions turístiques.

Els grans hotels de la Costa Brava gasten una mitjana de 270 litres d’aigua al dia per cada client, segons un estudi de la Universitat de Girona. N’hi ha que en fan servir més, 420 litres per persona i dia, i d’altres menys.

Entre els que en gasten menys hi ha l’Hotel Samba, que s’ha convertit en una mena de laboratori per assajar tecnologies per estalviar aigua. És on s’està realitzant la recerca del projecte europeu DemEAUmed, en el qual participen un total de 15 centres de recerca i empreses.

Entrevista a Eduard Coloma, director de l’Hotel Samba, perquè aquest divendres acaba el projecte d’àmbit europeu amb un seminari al mateix hotel Samba.

Ens fem ressò de les conclusions exposades ahir a Lloret per part dels estudiants universitaris, en el marc del projecte per a reconvertir-nos en una societat baixa en carboni.

Entrevista a Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, per saber perquè la destinació està present en un congrés sobre cicloturisme a Reus.

Expliquem que dissabte el club de rem Santa Cristina munta una sessió d’iniciació per qui vulgui provar el rem, i repassem tots els partits del cap de setmana, fent èmfasi en la cita fonamental per al Club Unió Futbol Sala.

Entrevista a Gorka Palacín, Joan Viladevall, Gina Buiatti i Martina Urdiales, alumnes de 4rt de Primària de la Immaculada Concepció, ja que han guanyat un premi del videoMAT, un concurs en què s’han preguntat si es poden trobar totes les taules de multiplicar en les matrícules dels cotxes.

Darrers Programes

Aquest dimarts us expliquem que l’Ajuntament crearà una plataforma digital de comerç per als establiments locals.Tots els...
Recupera el Ple Municipal telemàtic de Lloret de Mar d'aquest dilluns 25 de gener.
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Avui dilluns hi ha ple i avançem els 18 punts a l’ordre del dia. El més destacat...
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Curem-nos en salut – 26 Gener 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació.  Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...

Bon Dia Bona Hora – 26 Gener 2021

Aquest dimarts us expliquem que l’Ajuntament crearà una plataforma digital de comerç per als establiments locals.Tots els grups veuen amb bons ulls...

Ple Municipal 25 Gener 2021

Recupera el Ple Municipal telemàtic de Lloret de Mar d'aquest dilluns 25 de gener.

Lloret Esportiu – 25 Gener 2021

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.