8.2 C
Blanes

Programes

Bon Dia Bona Hora

Dilluns a divendres de 8:00 a 9:00h

El magazine matinal de Lloret de Mar

El Bon dia, bona hora és l’informatiu matinal de la ràdio de Lloret en què, de 8 a 9 del matí, repassem tots els temes d’actualitat que fan referència al municipi i els seus veïns, a través d’entrevistes.

A més, us oferim un repàs dels titulars més destacats de la jornada en l’àmbit general, mirem què diuen les portades dels diaris i els continguts que ofereixen de Lloret i el meteoròleg Miquel Berni ens explica quina és la previsió meteorològica.

Amb K de Kultura

ROSA GIRALT

Amb la col·laboració de: Paco Moreno, Cristina Catalán i Marc Carreras

Divendres de 9:00 a 10:00h

L'espai cultural de Nova Ràdio Lloret

Amb k de kultura, l’espai que recull la programació teatral. La cartellera dels cinemes i les activitats de lloret, Blanes i tossa de mar. Una cita amb les propostes del cap de setmana.

Amb Veu Pròpia

MARIA JOANCOMARTÍ

Dimecres de 9:00 a 9:30h

Vides que mereixen ser explicades

Si vols conèixer amb profunditat lloretencs i lloretenques que destaquen en algun aspecte concret de la seva vida, pots escoltar cada dimecres a dos quarts de deu del matí el programa “Amb veu pròpia”. 30 minuts per descobrir una persona de la nostra vila.

Cocodril Club

Albert Malla

Diumenges de 20:00 a 22:00h

La historia del pop-rock

El programa musical revival més veterà de la ràdio catalana, porta gairebé 20 anys ininterromputs en emissió, aconseguint més d’un milió d’oients acumulats, 50.000 cançons compartides, més de 300 festes arreu de Catalunya adaptant el programa de ràdio a sessió de ball i també ha generat una sala de festes estable durant 8 anys a la nit de Barcelona, 2 CDs recopilatoris dels que es van vendre més de 50.000 còpies a tot l’Estat i un grup de músics en directe “La Banda del Cocodrilo”. El títol i la línia musical del programa es van inspirar en un dels primers rocks de la història “See you later alligator” de Bill Haley que aquí es va traduir com “Hasta luego Cocodrilo”.

Espai Interreligiós

JOSEP ALTAFULLA

Dissabtes de 8:00 a 9:00h

Parlem de religió

Programa que acull les diferents confessions religioses que conviuen a Lloret de Mar. Una trobada per parlar de la seva història, activitats, celebracions i rituals.

La primera mitja hora és compartida de forma rotativa cada dissabte per un representant de la religió Hindú i de la religió Islàmica, a dos quarts de nou del mati, la religió catòlica pren el relleu amb el rector de la parròquia.

La Llista

EDUARD LANZAS

De dilluns a divendres, de 10h a 13h

un programa plural per a gent molt singular

La Llista és un programa plural per a gent molt singular. Un espai en què abordarem diversos temes d’interès com, per exemple, la salut emocional, la informació, la tecnologia, l’emprenedoria, l’humor i l’entreteniment. A més, fomentarem la participació ciutadana a través d’un concurs i del servei de whatsapp de l’oient.

Lloret Esportiu

Moisés Garcia

Dilluns de 9h a 10h

Tota l'actualitat esportiva de Lloret de Mar

Cada dilluns, en el programa Lloret Esportiu, repassem els resultats més destacats del cap de setmana. Parlem amb jugadors, entrenadors i directius per valorar la jornada esportiva.

Ràdio Box

Albert Batlle

Dissabtes de 21:00 a 23:00h

L'actualitat musical de la setmana

Els dissabtes, de nou a onze de la nit, pots escoltar les cançons que són i seran èxit a les principals llistes internacionals.

Un avanç de les novetats que en les pròximes setmanes s’escoltaran en les diverses plataformes musicals. Cal seguir Ràdio box, cada dissabte  a la nit, per estar al dia de les estrenes musicals que marcaran la línia sonora de l’emissora durant el temps de fórmula.

Sardanes a Lloret i Tossa

JOSEP ALTAFULLA

Amb la col·laboració de: Lourdes Roca, Jordi Rocas i Josep Tibau

Diumenges de 8:00 a 10:00 h.

La nostra dansa

Tots els diumenges, de 8 a 10 del matí, escolta poesies recitades per Lourdes Roca,

la informació sardanista amb Jordi Rocas i una selecció de sardanes exclusives

per a Lloret de Mar, Blanes i Tossa amb Josep Tibau.

Si teniu alguna consulta o petició podeu trucar al 649 90 41 55.

Sense Pressa

Rosa Giralt

Coneixes els nostres polítics?

Donat que molts dels 21 regidors que hi ha actualment a l’Ajuntament són nous, hem decidit donar-los veu a Nova Ràdio Lloret.
Un a un s’asseuran als estudis de l’emissora per parlar una estona, de forma distesa i relaxada, sobre la feina que fan al consistori.
L’objectiu d’aquesta entrevista en profunditat és conèixer les persones que hi ha darrere de cada nom.

Tertúlia Ciutadana

JOSEP ALTAFULLA

Dimarts i dijous de 9:00 a 10:00h

Els veïns parlen de Lloret

La tertúlia ciutadana és l’espai que recull l’opinió de tres veïns de Lloret sobre diversos temes de l’actualitat de la jornada. Tres lloretencs conversen sobre temes que afecten a Lloret i expressen la seva opinió particular.

Els ciutadans interessats a participar-hi poden trucar al llarg de la setmana al telèfon 972 372 393.

Tertúlia Política

ROSA GIRALT

Últim dijous de mes de 9:00 a 10:00h

Els polítics parlen de Lloret

La tertúlia política és l’espai que substitueix la tertúlia ciutadana amb els representants de les formacions polítiques a l’Ajuntament de Lloret.