Dimarts, 19 gener 2021
11.2 C
Lloret de Mar
Web Ajuntament

Reconeixement a les millores fetes a la pàgina web de l’Ajuntament

Web Ajuntament

Darreres Notícies

Els Mossos alerten d’una onada d’estafes amb les vacunes contra la Covid-19

Les vacunes contra la Covid-19 són gestionades pel Departament de Salut i són gratuïtes.

Es presenta l’oferta formativa del SOM per al primer semestre del 2021

Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, assenyala que la formació està pensada per a gent aturada i també per qui està amb un ERTO.

El CH Lloret rep avui l’Igualada, rival directe per la permanència

El partit es juga aquesta nit, a partir de les 21h, al Pavelló Municipal d’Esports. A porta tancada i es podrà seguir a través d’OK Lliga TV.

El CN Lloret participa en l’Open Internacional de Terrassa amb sis nedadors

Han estat Joel Campmajó, Òscar Garcia, Marialek Márquez, Jaume Pardo, Rut Ruiz i Arnau Carnicero.

El passat agrícola i més desconegut de Lloret de Mar

L'exposició “Lloret, zona agrícola KM 0” neix d’una unió d’esforços entre RALL (l’Associació Recull Rural Artesà de Lloret), l’àrea de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament i l’Arxiu Municipal.

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) reconeix les millores que l’Ajuntament ha fet al web municipal. De fet, el Consistori fa mesos que treballa per millorar el contingut del seu portal, arran de la publicació de la Llei de Transparència ara fa un any i tenint en compte els indicadors que marquen l’Organització de Transparència Internacional i el Laboratori de Periodisme i Comunicació per la Ciutadania Plural de la UAB.

La regidora de Noves Tecnologies, Ester Olivé, reconeix que la feina encara no ha acabat, però que per ara han pogut millorar molt la pàgina web i, a més, aquesta mateixa setmana tenen previst crear una eina per facilitar l’accés a totes les dades.

Ester Olivé ha explicat que ja esperaven rebre aquest reconeixement, perquè dels 41 indicadors que es valoren, fa un any se’n complien 18 i ara mateix, 35.

L’Ajuntament recollirà el reconeixement el 22 de desembre, en un acte on també es premiaran un seguit de portals per la seva qualitat i transparència, com és el de Blanes.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".