26.2 C
Lloret de Mar
Espurna Camp (Imagina Cooperativa)

10 beques del projecte Espurna Camp per “construir un món millor”

El projecte s'adreça a joves d'entre 18 i 25 anys de la comarca de la Selva, que passaran tres caps de setmana en una casa de colònies per decidir quines idees poden impulsar.

Espurna Camp (Imagina Cooperativa)

Darreres Notícies

Atenció tots els joves entre 18 i 25 anys que tinguin ganes de “construir un món millor”, perquè aquesta proposta els interessarà. Imagina Cooperativa impulsa una nova edició de l’anomenat Espurna Camp, una iniciativa que pretén donar-los les eines i l’acompanyament necessaris perquè puguin impulsar les seves idees.

En total, hi ha deu beques per a joves de La Selva, que compartiran tres caps de setmana en una casa de colònies i diferents trobades puntuals per poder tirar endavant el que es proposin. Una de les sòcies i cofundadora d’Imagina Cooperativa, Soraya Martínez, considera que és un “projecte innovador i necessari”.

“Creiem que és un projecte innovador i necessari i volem convidar a totes les persones interessades que entrin a les nostres xarxes socials”

Soraya Martínez

Les persones interessades poden fer la sol·licitud a través de la pàgina web de l’Espurna Camp. L’únic requisit és que tinguin entre 18 i 25 anys. L’Espurna Camp es farà des de l’abril fins a l’octubre.

Avui mateix, es farà una xerrada oberta a tothom a l’edifici de Promoció Econòmica de Blanes, a les set de la tarda.

spot_img

El + Vist