19 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 2 Agost 2021

Iniciem la setmana anunciant-vos que l’Hospital de Blanes suspèn l’activitat quirúrgica amb ingrés a causa de la pressió de la cinquena onada de la Covid-19. La mesura entra en vigor aquest mateix dilluns i s’allargarà fins que la situació millori. Sí que es mantindrà la cirurgia sense ingrés, així com la cirurgia considerada no ajornable, és a dir, urgent. En aquest sentit, recordem que l’Hospital de Blanes concentra l’activitat quirúrgica de traumatologia i oftalmologia. Pel que fa a l’Hospital de Calella, des del 19 de juliol està suspesa l’activitat quirúrgica programada no urgent i que requereix ingrés. Es dona prioritat als processos oncològics i en general a tota l’activitat no demorable. A més, també continua oberta la unitat de cirurgia sense ingrés. El principal objectiu és alliberar llits d’hospitalització per a poder atendre pacients afectats per la Covid-19 i les urgències que no tenen relació amb el coronavirus. Les mesures es revisen periòdicament i s’adapten segons l’evolució de les dades i las situació de cada centre. Escoltarem les declaracions d’Albert De Luis, director mèdic de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva.

Expliquem que el restaurant Studio 66, de Lloret de Mar, ha obtingut el premi Travellers’ Choice, que es concedeix a aquells establiments de restauració que ofereixen “experiències fantàstiques” a visitants d’arreu del món. Ho valorem amb una entrevista amb el seu propietari, el xef David Gou.

Després, parlarem amb el lloretenc Joan Fradera, que ha creat elefants de ceràmica en miniatura, inspirats en els elefants de Dalí, amb cames primes i molts llargues. Ho ha fet de manera conjunta amb la també lloretenca Anna Maria Retamero i un dels establiments on es poden adquirir és en el nou Espai d’Art de l’Hotel Acapulco.

A la segona part, parlem del Clon Festival. La música d’ACDC sonarà aquest dissabte, amb la banda que els fa tribut: The Bon Scott Band. Actuaran a la plaça Germinal Ros, davant del Teatre, a partir de dos quarts d’onze de la nit. Entrevistem un dels membres, Toni Hurry.

Darrers Programes