18.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 26 Agost 2021

Avui dijous us expliquem que els veïns de la urbanització de Rocagrossa denuncien l’incivisme provocat a la zona per la “presència descontrolada d’HUTs”. Després d’anys patint aquesta problemàtica, han decidit unir-se per exigir responsabilitats als propietaris d’aquests allotjaments i a les agències de viatges. Els veïns de Rocagrossa critiquen que la zona residencial s’hagi convertit, […]

Avui dijous us expliquem que els veïns de la urbanització de Rocagrossa denuncien l’incivisme provocat a la zona per la “presència descontrolada d’HUTs”. Després d’anys patint aquesta problemàtica, han decidit unir-se per exigir responsabilitats als propietaris d’aquests allotjaments i a les agències de viatges. Els veïns de Rocagrossa critiquen que la zona residencial s’hagi convertit, segons ells, “en un espai d’oci”. Asseguren que, especialment a les nits, es fa molt complicat el descans dels residents, a causa dels “crits, corredisses i aldarulls” que provoquen els turistes que s’allotgen en aquests Habitatges d’Ús Turístic. Parlem d’aquesta situació amb la presidenta de l’Associació de Veïns de Rocagrossa, Anna Molina, i amb el secretari, Joan Vilaró. A més, també entrevistem el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais.

Expliquem que l’Ajuntament de Lloret ha obert el termini per demanar les beques menjador, que tindran caràcter retroactiu des del primer dia lectiu. Les sol·licituds es poden presentar fins al 15 de setembre. En sabem tots els detalls amb la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez.

A la segona part, parlem de tres concerts. Un d’ells és el del guitarrista lloretenc Josep Soto, que oferirà un recital aquesta nit a la parròquia de Sant Romà, dins del Festival de Guitarra del Mediterrani. Serà a les nou de la nit. Parlarem amb ell.

Després, ens fem ressò d’un dels concerts més esperats del Festival Som de Mar. Aquesta nit, a partir de les deu, pujaran a l’escenari Els Amics de les Arts, amb totes les entrades venudes, per presentar el seu nou disc, “El Senyal Que Esperaves”.

A continuació, parlem del cicle Fenals de Música. Avui actua Hannah James, que oferirà un concert amb diferents estils i peces d’artistes molt destacats com Steve Wonder, Michael Jackson o Beyoncé. Serà a les deu de la nit, a la platja de Fenals.

I, per últim, expliquem que La Comedia de Las Lalis arriba aquest divendres al Teatre de Lloret. L’espectacle s’inclou dins de la programació del FITAG, el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona. Es tracta d’una funció molt divertida, amb una versió d’Els bessons de Plaute. Entrevistem una de les actrius, la blanenca Maria Sola.

Darrers Programes