18 C
Lloret de Mar

135 persones gaudeixen del cap de setmana de turisme actiu a Lloret

Ha estat públic català, que ha dut a terme alguna de les 12 activitats proposades, entre caiac, paddle surf, golf, bateig de submarinisme, para-sailing, parc de cordes o senderisme.

Una usuària, fent 'paddle surf', una de les activitats amb més demanda.
Una usuària, fent 'paddle surf', una de les activitats amb més demanda.

Darreres Notícies

135 persones han gaudit a Lloret de Mar, del cap de setmana temàtic de turisme actiu. Ha estat públic català, tant local com de proximitat, que ha dut a terme alguna de les 12 activitats proposades, entre caiac, paddle surf, golf, bateig de submarinisme, para-sailing, parc de cordes o senderisme.

servicios profesionales jimenez

En aquesta iniciativa, hi han col·laborat les empreses de la destinació que formen part del projecte Lloret Aventura. Una d’elles és el Gnomo Parc, que ha obert precisament aquest cap de setmana amb un circuit de cordes i tirolines entre els arbres, anomenat Troll Aventura, a més del minigolf. L’empresari Rafel González assenyala que “tenim ganes de tornar a funcionar, notem que hi ha demanda per disfrutar”.

Un altre dels participants és Narcís Fors, de Caiac Adventure, que ofereix sortides en caiac (fins i tot, amb format inclusiu per a persones amb capacitat diversa) i ‘paddle surf‘. Conclou que el cap de setmana “ha estat un èxit, hem tingut reserves des del principi, tot i que el temps no ha acabat d’acompanyar”.

La immensa majoria de les places havien quedat plenes i demostren que es manté l’interès per les activitats a l’aire lliure, en plena natura.

“El turisme actiu és un producte en auge, que la pandèmia ha posat més en valor”

Elizabeth Keegan (Lloret Turisme)

La voluntat, per part de Lloret, és posicionar-se com a destinació que ofereix un gran ventall d’experiències i un entorn ideal per practicar el turisme actiu.

spot_img

El + Vist