17.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 11 Agost 2022

Aquest dijous ens fem la següent reflexió: qui és la personalitat més popular nascuda a Lloret de Mar? La personalitat més popular nascuda a Lloret de Mar és el jugador de futbol Marc Muniesa, segons un mapa creat per un geògraf finlandès, a partir de les dades de Viquipèdia i Wikidata. Es tracta d’una informació, […]

Aquest dijous ens fem la següent reflexió: qui és la personalitat més popular nascuda a Lloret de Mar? La personalitat més popular nascuda a Lloret de Mar és el jugador de futbol Marc Muniesa, segons un mapa creat per un geògraf finlandès, a partir de les dades de Viquipèdia i Wikidata. Es tracta d’una informació, com a mínim, curiosa. Es pot buscar en aquest mapa que ha ideat Topi Tjukanov,de Finlàndia, que treballa com a dissenyador de mapes a l’empresa Mapbox. En el cas de Lloret de Mar és el futbolista Marc Muniesa, qui va jugar a la Penya Blaugrana de Lloret i després va passar a la base del FC Barcelona. Va debutar en el primer equip a les ordres de Pep Guardiola, en un partit de lliga davant d’Osasuna. Després, va formar part del Girona FC, a la Primera Divisió. Actualment, juga a Qatar amb l’Al Arabi.

També ens fem ressò d’un incendi que va fer desallotjar una discoteca i un restaurant la matinada passada a la Riera, sense ferits. Només danys materials.

El grup de teatre del Casal de la Gent Gran, els Jubil, actuarà en el Festival de Teatre Amateur de Girona. Ho farà amb l’obra ‘Ressaca’, basada en les vivències durant el confinament per la Covid.

Després entrevistem el regidor Xavi Flores, que amb el seu pregó obre aquest divendres les festes del Molí, de Mas Vilà i Can Ribalaigua. A veure si esbrinem de què parlarà.

Tot seguit, ens posem molt musicals –cosa que ens agrada molt- per repassar propostes diverses de l’agenda d’aquests dies. Com el Delis Duo de música clàssica, demà a Santa Cristina, sense oblidar el CONCIERTO DE ARANJUEZ avui a la parròquia, o bé el sextet de swing d’aquest dijous a la platja de Fenals.

Darrers Programes