30.9 C
Lloret de Mar

150 alumnes del Pla de Transició al Treball (PTT) participen a una trobada a Lloret de Mar

A banda de conèixer-se entre ells, van passar el matí practicant esports cooperatius.

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha estat la seu, aquesta setmana, d’una trobada amb 150 alumnes d’arreu de les comarques gironines que fan el Pla de Transició al Treball.

Aquest programa, conegut amb les sigles de PTT, ofereix als joves orientació i recursos per tal de millorar les seves expectatives d’accés a un lloc de treball o bé per continuar la seva formació. Normalment, hi assisteixen alumnes que no acaben la ESO i passen un curs al PTT per decidir si volen treball o bé seguir estudiant.

Doncs bé, el passat dilluns alumnes d’uns quants PTTs d’arreu de Girona es van trobar a Lloret de Mar. A més de conèixer-se entre ells, van passar el matí practicant esports cooperatius. És a dir, van aprendre valors jugant a futbol, bàsquet o voleibol. I de pas van comprovar, en persona, com és fer esport per a una persona discapacitada.

Una experiència que els mateixos alumnes, de 16 a 21 anys, valoren molt bé. A l’arxiu adjunt podeu escoltar Isaac Ciurana i Cristina Koshova, del PTT de Lloret, i un alumne vingut des de Palamós, Alexis Poubrustier. A més, Luca Savelkoul explica que les activitats esportives –ubicades al camp de futbol i al pavelló d’esports- van estar organitzades per alumnes del RocagrossaEl regidor d’Educació, Francisco Pastor, valora positivament l’experiència que s’enduen aquests joves.

Els alumnes participants provenien dels PTTs de Lloret, Palamós, Palafrugell, Salt, Sant Feliu de Guíxols, Escala i Llagostera.

spot_img

El + Vist