22.4 C
Lloret de Mar

16 detinguts i 17.400 productes comissats en una operació contra les falsificacions a Lloret

L'operació s'ha fet conjuntament amb l'Agència Tributària i les falsificacions són de marques de reconegut prestigi.

Material comissat (Policia Nacional)
Material comissat (Policia Nacional)

Darreres Notícies

Detingudes 16 persones a Lloret, després que la Policia Nacional els intervingués més de 17.400 productes falsificats per valor de més de 850.000 euros. Són falsificacions de marques de reconegut prestigi. L’operació s’ha fet conjuntament amb l’Agència Tributària.

Els agents acusen els arrestats d’un delicte continuat contra la propietat industrial per la comercialització i venda d’aquests objectes en comerços oberts al públic. A més, entre els milers de productes, la policia ha interceptat joguines formades per peces petites que no havien passat cap control de qualitat, amb el perill que això suposa per als infants.

Les investigacions es van iniciar quan es va tenir coneixement que en diferents establiments comercials de la vila es podien estar emmagatzemant i comercialitzant els productes fraudulents. Segons l’Agència Catalana de Notícies, diverses firmes comercials van denunciar la venda de productes falsificats, que s’havien detectat exposats en diversos establiments comercials de l’entramat investigat.

Amb aquesta informació, es va procedir a la identificació dels seus propietaris, a qui els constaven diverses ressenyes per la comercialització de productes falsos. Per tot això, es va procedir a la inspecció d’un total de 16 establiments, comprovant que els productes fraudulents es distribuïen de forma il·lícita.

Molts dels productes localitzats i intervinguts es van trobar sense acabar, amb les xapes que indiquen la marca per una banda, i les bosses o carteres, per l’altra. Els detinguts materialitzaven la falsificació en el moment d’executar la venda i, així, podien estar en possessió d’un mostrari per als clients per tal d’amagar l’activitat. També s’han localitzat dues planxes per a la materialització in situ de les falsificacions.

spot_img

El + Vist