14.3 C
Blanes
III travessia Platges de Lloret (Lloret Aigües Obertes)

162 persones completen els tres quilòmetres de la III Travessia Platges de Lloret

Adrià Luque (GEiEG) va ser el més ràpid, mentre que la primera dona va ser Zoe Werlik (CN Badalona).

III travessia Platges de Lloret (Lloret Aigües Obertes)

Darreres Notícies

162 persones han participat a la Travessia Platges de Lloret que organitzava, per tercera vegada, el Club Lloret Aigües Obertes. Els participants van sortir a primera hora des de Santa Cristina fins a Lloret amb catamarà i van poder contemplar tot aquest tram de costa lloretenca.

La presidenta del club, Dolors Portavella, comenta que tothom queda sempre meravellat amb les vistes espectaculars, tant mentre viatgen amb l’embarcació com quan fan el recorregut nedant. La travessia, assegura, va anar molt bé.  

“Va anar molt bé, perquè vàrem tenir molt bon dia, el mar estava ben pla, que és el més important per a nosaltres, i hi havia bona temperatura i feia sol”

Dolors Portavella

Durant el trajecte, els nedadors van trobar alguna medusa, però sense cap incidència destacada. Pel que fa a l’aigua, segons Dolors Portavella, estava a una temperatura ideal de 22 graus.

“El mar ara està perfecte, a 22 graus, i per anar sense neoprè, perquè molts nedadors van venir ahir amb neoprè i van acabar tot suant perquè havien passat molta calor”

Dolors Portavella
travessia nedant platges caiacs
Els caiacs acompanyant un dels participants (Lloret Aigües Obertes)

Per poder dur a terme la travessia amb garanties, és imprescindible, sempre, la col·laboració de voluntaris. En aquest cas, des del club Lloret Aigües Obertes estan molt agraïts per la tasca dels caiacs, els pàdels i el que anomenen els ‘Àngels Swimmers’, que són voluntaris del club que acompanyen els nedadors.  

“Hi ha moments que es troben sols, alguns es desorienten, a algú li pot agafar una mica d’angoixa i tenim els pàdels, els caiacs i l’Àngel Swimmer per acompanyar-los, animar-los i, si cal, per pujar al caiac i abandonar”

Dolors Portavella

En total, van ser tres quilòmetres. El primer en arribar a la meta va ser Adrià Luque, del GEiEG, que va fer un temps de 40 minuts i 14 segons. La primera noia va ser Zoe Werlik, del Club Natació Badalona, que, amb un temps de 42 minuts i 54 segons, va quedar en setena posició de la general. L’última en arribar va fer un temps d’1 hora i 35 minuts.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist