29.1 C
Lloret de Mar
Foto de família dels participants al Primer Bany de l'Any

168 persones es llancen al mar a la 25a edició del Primer Bany de l’Any

El Club Natació Lloret lamenta que no s'assolís la fita d'arribar als 200 participants, però donades les baixes temperatures dels últims dies creu que es va assolir una molt bona xifra.

Foto de família dels participants al Primer Bany de l'Any

Darreres Notícies

168 persones es van llançar a l’aigua ahir diumenge, al matí, per participar al Primer Bany de l’Any organitzat pel Club Natació Lloret.

La presidenta de l’entitat, Olga Valls, lamenta que no s’assolís la fita d’arribar als 200 participants que hi va haver el 2012, però donades les baixes temperatures dels últims dies creu que es va assolir una molt bona xifra. A més, la valoració general és molt positiva per a la que ha estat la 25a edició de la cita.

L’escalfament previ al bany, amb en Fusano

Olga Valls insisteix en què és una experiència molt gratificant i anima tothom a participar-hi almenys un cop a la vida. Una opinió que comparteixen les persones que ahir van llançar-se a l’aigua. Entre els 168 valents també hi havia el regidor d’Esports, Joan Bernat, que no falla mai a la cita.

El moment de banyar-se

Segons el Club de Natació Lloret, la temperatura de l’aigua era d’11’5 graus i la temperatura ambient, de 10. El dia, això sí, va ser molt assolellat i la mar estava plana.

spot_img

El + Vist