25.3 C
Lloret de Mar
Foto presentada a la gimcana

174 fotografies de Lloret noves a la Viquipèdia

La Biblioteca de Lloret ha ampliat l’arxiu de fotografies de Lloret a la Viquipèdia. L’equipament es va sumar a una campanya anomenada Wiki Takes Your City i va fer una gimcana a la vila, amb la participació d’una setzena de persones, que van fer prop de 200 fotografies. Des de la Biblioteca es van elaborar […]

Foto presentada a la gimcana

Darreres Notícies

La Biblioteca de Lloret ha ampliat l’arxiu de fotografies de Lloret a la Viquipèdia. L’equipament es va sumar a una campanya anomenada Wiki Takes Your City i va fer una gimcana a la vila, amb la participació d’una setzena de persones, que van fer prop de 200 fotografies.

Des de la Biblioteca es van elaborar dues llistes basades en dos temes principals: patrimoni natural i monuments de Lloret. A partir d’aquí, es van fer grups entre els participants i es van elaborar quatre rutes diferents, segons ha explicat Cristina Piqué, de la Biblioteca.

D’aquesta manera, la Biblioteca ha pogut ampliar les imatges a la Viquipèdia, ja que fa temps que l’equipament treballa amb aquest projecte. De moment, s’han penjat 174 fotografies, però la xifra pot incrementar-se en els propers dies, perquè hi ha participants que no van poder pujar totes les imatges.

spot_img

El + Vist