14.3 C
Blanes
Donació de plasma, al teatre

185 donacions de sang a la campanya de divendres passat a Lloret de Mar

Tot i que no s’ha assolit l’objectiu de les 200 donacions, des del Banc de Sang i Teixits estan molt satisfets del resultat.

Donació de plasma, al teatre

Darreres Notícies

185 persones van donar sang divendres passat a Lloret. Tot i que no s’ha assolit l’objectiu de les 200 donacions, des del Banc de Sang i Teixits estan molt satisfets del resultat.

Així ho ha exposat Meritxell Casacuberta, tècnica de promoció del Banc de Sang de Girona, que ha apuntat que es van aconseguir més donacions que a l’última campanya i també hi va haver moltes persones que van oferir-se a donar, però que per motius diversos no van poder.

Divendres també es va recollir plasma. En total van donar-ne sis lloretencs. La tècnica ha explicat que és possible que al maig tornin a fer una campanya per donar-ne, tot i que recorda que els interessats han de contactar amb el Banc de Sang perquè la donació de plasma requereix una estona llarga i es concerta cita prèvia amb els donants.

Pel que fa a les reserves del Banc de Sang a Catalunya, estan estables. Normalment a Setmana Santa és quan baixen les reserves, però aquest any han aconseguit l’estabilitat.

La campanya a Lloret es va fer divendres passat, matí i tarda al teatre i només a la tarda al Centre Cívic del Rieral.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist